Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Recensies mediation

Omdat we continu streven naar de beste kwaliteit, tevredenheid van ons cliënten en voortdurend onze diensten willen verbeteren, verzoeken we onze cliënten om na afloop van het mediationtraject een evaluatieformulier in te vullen. Onze cliënten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,1. Hier kunt u enkele ervaringen lezen, geschreven door cliënten van Bascule. De ervaringen zijn echt, recent, soms ingekort en soms vanwege privacy redenen anoniem.


‘Het effect op de toekomst’

Ik heb dit hele traject heel positief ervaren en heb mijzelf hierdoor beter leren kennen. Ik ben blij dat ik, dankzij mediation, eindelijk een probleem (na 44 jaar) eindelijk een plek kan geven.

– F. Breuer


‘Werksfeer positief veranderd’

De mediator wist vrij snel door te dringen tot de oorzaak van mijn emotieblokkade. Ik vond haar integer en betrokken.
De uitkomt van de mediation heeft mij meer inzicht ik mezelf gegeven, waar mijn drijfveren vandaan komen en doordat we in gesprek zijn gegaan is de werksfeer positief veranderd.

Anoniem


‘Had ik dit maar eerder gedaan’

Als ik wist dat mediation dit effect zou hebben, had ik er veel eerder voor gekozen. Het is in het begin best spannend om het conflict in de ogen te kijken, maar het levert mij nu wel rust op. Ik ben blij met het resultaat, heb veel geleerd en zeer tevreden over de prettige en professionele mediator! Bedankt!

Robbert H.


‘Veel meer uit mezelf halen’

De coaching door Monique heeft mijn leven serieus veranderd. Ze heeft me geholpen in mijn manier van denken en hoe te reageren in zowel professionele als privé situaties. Ze heeft me op een fijne manier een spiegel voor gehouden en heeft me veel meer uit mezelf laten halen.

Nikki


Meer weten over mediation, conflict coaching en conflictmanagement?

Wilt u meer weten over mediation en de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of een gratis informatiegesprek met een mediator.