Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Marloes Treffers

MFN Register Mediator / AA

Marloes TreffersAls accountant is Marloes jarenlang adviseur geweest voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Mediation was voor haar een logische aanvulling op haar werkzaamheden als financieel adviseur. In de zakelijke cultuur heersen veel koude conflicten die het succes van een onderneming fors kunnen ondermijnen. Ondernemers hebben veelal niet in de gaten hoeveel een conflict kost in onder andere tijd, geld en energie. Een conflict goed aangepakt, levert nieuwe energie op. Energie voor ontwikkeling en groei. Juist in dit laatste zit voor Marloes de uitdaging.

‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford

Verbinding in conflicten

Marloes zoekt naar de verschillen achter het conflict. Vanuit hier begeleidt zij u in het proces van (h)erkennen en verbinden op die verschillen om zo de bestaande relatie te transformeren naar de voor u gewenste situatie. Dit doet zij met energie, duidelijkheid en bovenal respect voor mens en emotie.

Marloes is ondernemerscoach en mediator. Als mediator richt zij zich op zakelijke conflicten, familieconflicten en burenruzies. Daarnaast begeleidt zij partijen in samenwerkingsverbanden en bij bedrijfsopvolging. Tevens is zij trainer in mediation. Marloes werkt vanuit de locatie Assen of op locatie elders in het land.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators en Conflictprofessionals van Bascule.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Marloes Treffers voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.