Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Drs. Paul Stegeman

MfN Register Mediator

paul stegemanNa meer dan 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg als fysiotherapeut en sinds 1986 als k.n.o.-arts, heeft Paul Stegeman een overstap gemaakt middels een MfN (voorheen NMI) geregistreerde opleiding naar het conflictmanagement. De ervaringen die hij heeft opgedaan in de gezondheidszorg tijdens het (samen)werken in de complexe organisatiestructuren van ziekenhuizen en de maatschappen van medisch specialisten, hebben hem doen beseffen dat conflicten onvermijdelijk bij ons leven behoren. Dat sterkt Paul Stegeman in de overtuiging dat het juist hanteren van deze conflicten de kwaliteit van het samenwerken en uiteindelijk het levensgeluk van mensen enorm kan verbeteren. En dat het effectief omgaan met conflicten helaas te weinig wordt aangeleerd in onze opleidingen en opvoeding.

“Het ondersteunen van mensen die met elkaar in conflict zijn, om via een door hen zelf bedachte oplossing het conflict te overwinnen is een motiverende uitdaging voor mij. Tegelijkertijd hoop ik de conflictpartijen daarvoor ook te kunnen motiveren om in de toekomst anders met hun conflicten om te gaan.”

Paul Stegeman is MfN register mediator en rechtbankmediator in Veghel, maar werkt ook op locatie indien gewenst.
Hier kunt u kennismaken met de andere Mediators en Conflictprofessionals van Bascule.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Paul Stegeman voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.