Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Monique Meeuwisse

Coach / Arbeids- en organisatiepsycholoog

Foto van Monique Meeuwisse Coach / Arbeids- en organisatiepsycholoog bij BasculeMonique is coach en arbeids- en organisatiepsycholoog. Met haar 25 jaar ervaring heeft zij veel kennis van het meten en inschatten van competenties, en de match tussen de persoon, de functie of de uitdaging. Zij is op alle niveaus inzetbaar bij coachvragen op het gebied van leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling, teamontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken. Monique heeft verschillende intensieve coachopleidingen achter de rug, kent hierdoor veel verschillende methoden en technieken maar zit daar niet aan vast. Ze weet altijd wel een insteek te vinden die past en inspireert, waarmee ze op ongedwongen en ontspannen wijze ‘het lastige gesprek’ weet te voeren. Haar werkwijze vindt plaats volgens de gedragsregels van het NIP.

Wat Monique het meest kenmerkt als persoon is betrokkenheid, nuchterheid en oplossingsgerichtheid. Zij is analytisch sterk, professioneel – maar tegelijkertijd informeel, optimistisch, zij kan sfeer maken en goed luisteren. Zij heeft onder andere ervaring in de zorg, advocatuur, familiebedrijven, gemeenten, waterschappen, woningbouwcorporaties en onderwijsinstellingen.

Monique werkt als coach vanuit onze locatie in locatie Veghel, maar stapt graag in de auto om ‘je tegemoet te komen’.

Neem gratis en vrijblijvend contact op met Monique voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak via 0413 32 17 55.