Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Drs. Marjolein van Kampen

MfN Register Mediator

Foto van Marjolein van Kampen mediator en conflictprofessional bij BasculeNa haar studie Pedagogiek en een ICT omscholing, is Marjolein van Kampen meer dan 15 jaar werkzaam geweest als manager in het bedrijfsleven. Hier heeft zij op diverse manieren te maken gekregen met conflicten en conflicthantering. Achterliggend gaat het altijd om het ‘mensen in beweging krijgen’. Conflicten hebben is menselijk, maar het goed kunnen omgaan met conflicten is niet vanzelfsprekend. Dit thema loopt als een rode draad door haar werkzame leven.

Naast het werken als mediator, heeft Marjolein een passie voor reizen. Reizen betekent vaak ook met onzekerheden leren omgaan en vooral nieuwsgierig zijn én blijven naar andere opvattingen, zienswijzen en culturen. Dat is een overeenkomst met mediation en conflicthantering. Het is een reis die is gericht op de toekomst, zonder een energievretend conflict.

Van conflict naar communicatie

“Ik ga samen met u op zoek naar wat er is gebeurd waardoor het (beginnend) conflict is ontstaan en wat er nodig is om de situatie weer te verbeteren. Door op zoek te gaan naar onderliggende belangen, ontstaat ruimte voor wederzijds begrip en kan de communicatie herstellen.”

Marjolein van Kampen is gespecialiseerd in ICT mediation en arbeidsmediation. Daarnaast begeleidt zij organisaties bij het opzetten van conflictmanagement systemen en coacht zij individuen of teams in het beter omgaan met conflicten en het verbeteren van samenwerking. Zij werkt als online mediator en vanuit de locaties Veghel, Meierijstad, Etten Leur en Den Bosch of op locatie elders in het land.
Hier kunt u kennismaken met de mediators en conflictprofessionals van Bascule.

Meer weten over Marjolein van Kampen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Marjolein van Kampen voor een intakegesprek of bel direct 0413 32 17 55 voor een afspraak.