Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

mr. Mariëlle van der Giessen

MfN Register Mediator / Advocaat

Mariëlle van der GiessenMariëlle van der Giessen is ruim 20 jaar werkzaam als advocaat en sedert 2013 ook als gecertificeerd mediator. Hierbij is ze gespecialiseerd in echtscheidingen en arbeidszaken. Zij is van nature een bemiddelaar en verbinder. Ze krijgt geregeld te horen dat cliënten zich bij haar veilig en gehoord voelen. Verder beschikt zij over een gedegen juridische kennis van de wet- en regelgeving, die zij combineert met een pragmatische aanpak. Mariëlle informeert partijen op heldere wijze in begrijpelijke taal, maar stimuleert partijen bij het maken van de afspraken ook hun eigen creatieve en gezonde ‘boerenverstand’ te gebruiken.

In haar visie is een conflict altijd het gevolg van een communicatiestoring. Wat de één zegt en bedoelt, wordt dan niet gehoord of anders uitgelegd door de ander. Dat is meestal een onbewust proces. In verbroken relaties heeft deze verstoring in de communicatie uiteindelijk geleid tot een gevoel uit elkaar gegroeid te zijn of tot constante (onderhuidse) irritatie of zelfs ruzie. Dit is een patroon geworden waar de partners samen niet meer uit kunnen komen. Een belangrijke stap in het mediationtraject is dat er bij de ex-echtgenoten helderheid ontstaat over dit patroon. Dat geeft ruimte voor het maken van goede afspraken over de kinderen en de financiën.

Als MfN Registermediator bemiddelt Mariëlle in echtscheidings-, familie-, overheid- en arbeidszaken. Ze heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende conflicten. Mariëlle is tevens onze huisadvocaat en zorgt in geval van echtscheidingen na afloop van de mediation voor de formele afwikkeling bij de rechtbank.

Hier kunt u kennismaken met de mediators en conflictprofessionals van Bascule.

Meer weten over Mariëlle van der Giessen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Mariëlle van der Giessen voor een intakegesprek of bel direct 0413 32 17 55 voor een afspraak.