Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

mr. Jakke Cloïn

MfN Register Mediator

Jakke Cloïn is in 1979 in Veghel geboren. Hij studeerde in 2005 af als jurist en Jakke was van 2006 tot en met 2018 werkzaam als advocaat. Vanaf 2011 beoefent Jakke het vak van MfN registermediator. Daarnaast is hij actief als (team)coach en docent-trainer. Hij beschikt over ruime praktijkervaring in diverse sectoren van de samenleving.

Mediation: los conflicten buiten de rechtbank op

Jakke is empathisch, een goede luisteraar, een verbinder en een mediator met een persoonlijke – en indien nodig praktische/ zakelijke – aanpak. Hij spreekt in conflictsituaties het zelf oplossend vermogen van mensen aan. Jakke heeft de overtuiging dat een ieder zelf verantwoordelijkheid kan én moet dragen voor zijn/ haar aandeel in het conflict en de oplossing ervan.

Ervaren mediator

Als voormalig advocaat en mediator heeft Jakke veel ervaring met het oplossen van conflicten bij organisaties in werk- en arbeidsverhoudingen, in zakelijke relaties en bij conflicten binnen de overheid (gemeente-burger, buren, gemeente intern). Voor de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) was Jakke enkele jaren werkzaam als voorzitter van de klachtencommissie. Ook familiaire en gezinskwesties maken onderdeel uit van zijn vak.

Mediator in de regio Etten-Leur, Breda en Roosendaal

Jakke Cloïn is als MfN registermediator en (team)coach met name actief in Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Daarnaast is hij werkzaam in de omgevingen Rotterdam en Veghel-Meierijstad. Hij verzorgt zijn mediation diensten indien gewenst ook op locatie elders in Nederland en Noord Brabant.

Hier kunt u kennismaken met de andere Mediators en Conflictprofessionals van Bascule.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Jakke Cloïn voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.