Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Ine van Rooy

MfN Register Mediator

Foto van Ine van Rooy mediator en conflictprofessional bij BasculeIne van Rooy heeft klinische psychologie (geestelijke gezondheidskunde) gestudeerd. Nadat zij een jaar als psycholoog werkzaam is geweest bij het RIAGG, maakte zij een enerverende wereldreis waarin zij met verschillende culturen en gezinssystemen in aanraking kwam. Hierna werkte zij een aantal jaren in het bedrijfsleven.

Ine kwam er achter dat haar passie niet in het bedrijfsleven lag en maakte de overstap naar de Raad voor de Kinderbescherming. Zij doet daar onderzoek naar de opvoedingssituatie van kinderen en adviseerde de rechtbank in complexe scheidingszaken over gezag, het hoofdverblijf en omgangsregelingen. Hierdoor heeft Ine ervaring opgedaan met heftige en langdurige conflictsituaties waarbij er vaak sprake is van achterliggende psychologische en/of psychiatrische problematiek bij betrokkenen.

Ine van Rooy: mediation als mogelijkheid tot vreedzaam ouderschap

Ine heeft gezien wat langlopende problematische scheidingen aan leed kunnen veroorzaken en besloot als mediator te gaan werken. Ze volgde daartoe de basisopleiding tot MfN register mediator en de specialisatie opleiding Familiemediation. Haar drijfveer is om kinderen en hun gescheiden ouders minder de dupe te laten worden van voortslepende conflicten die op de lange termijn schadelijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen en afbreuk doen aan het geluk van alle betrokkenen. Op het moment dat ouders weer vreedzaam invulling kunnen geven aan het individueel ouderschap en de kinderen loyaal mogen zijn naar beide ouders, is wat haar betreft de mediation geslaagd!

Ine van Rooy is MfN Register Mediator, rechtbankmediator en scheidingsbemiddelaar in Vught, Veghel en Meierijstad. Zij werkt in het bijzonder voor STOP–mediation, conflictcoaching en familieconflicten.

Meer weten over Ine van Rooy?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Ine van Rooy voor een intakegesprek of bel direct 0413 32 17 55 voor een afspraak.