Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Mr. Edwin Couwenberg

MfN Register Mediator

Foto Edwin Couwenberg - MfN register mediator bij BasculeNa zijn rechtenstudie werkte Edwin Couwenberg 15 jaar bij verschillende verzekeraars als rechtsbijstandjurist en leidinggevende. In deze periode volgende hij verschillende opleidingen op het gebied van (NLP) coaching, mediation en mindfulness.

Sinds enkele jaren werkt hij als zelfstandig mediator, vitaliteitscoach, trainer en interim-manager. Hij is gespecialiseerd in gezondheids- en vitaliteitsmanagement, verbindend communiceren, conflicthantering, weerbaarheid en mentaal Aikido.

Als mediator begeleidt hij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten in de profit en non-profit sector en familiekwesties (scheidingen, omgangsregelingen, nalatenschapsconflicten). Edwin is tevens als mediator verbonden aan de rechtbank Oost- Brabant en het gerechtshof Den Bosch.

Mediation brengt conflict in beweging

Edwin is van mening dat conflicten en weerstanden een normaal onderdeel van het leven zijn en helpt anderen om daarmee op een effectieve manier om te gaan vanuit eigen kracht en met respect voor de ander. Hij baseert zich daarbij op zowel westerse methodieken, als op Oosterse beginselen o.a. ontleent aan Aikido en mindfulness.

Edwin is MfN register mediator, rechtbankmediator en scheidingsbemiddelaar in Veghel, maar werkt ook op locatie indien gewenst.
Hier kunt u kennismaken met de mediators en conflictprofessionals van Bascule.

Meer weten over Edwin Couwenberg?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Edwin Couwenberg voor een intakegesprek of bel direct 0413 32 17 55 voor een afspraak.