Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Bas Delleman MA LLM

Directeur
MfN Register Mediator & Conflictprofessional

Bas Delleman heeft ruim 25 jaar ervaring als Register Mediator en conflictprofessional en is inmiddels meer dan 28 jaar als trainer en organisatieadviseur actief. Daarvoor was hij werkzaam binnen de Nederlandse politie. Hij is oprichter en mede-eigenaar van Bascule Groep BV.

Bas studeerde bestuurskunde en sociale wetenschappen. Daarnaast volgde hij een masteropleiding Conflictmanagement en een masterleergang Generatief Leiderschap. Zijn opleiding tot MfN Register Mediator rondde hij af in 1999 en volgde daarna nog verschillende specialisatieopleidingen op gebied van mediation en conflicthantering.

Als conflictprofessional en organisatieadviseur werkte hij onder meer in het betaald voetbal, bij adviesbureaus, ziekenhuizen, bij woningcorporaties en voor organisaties in zorg en welzijn. Ook heeft hij gewerkt binnen de overheid en daarin heeft hij zich gericht op vernieuwing en verbetering van samenwerking, leiderschap en de ontwikkeling van een constructieve conflictcultuur.

Expertises en de kracht van verschillen

Zijn interesse heeft conflict, leiderschap, samenwerking en de samenhang daartussen. Bas Delleman ziet conflict als een (zelf)sturingsvraagstuk, dat de mogelijk biedt de geweldige kracht van verschillen te (h)erkennen en benutten. Zijn drive is om zijn kennis en ervaring in te zetten, ter ondersteuning van anderen bij hun ‘zoektocht’ conflicten te transformeren in een dialoog over verschillen. Bas heeft als mediator veel ervaring in arbeidsconflicten, zakelijke- en organisatieconflicten en conflicten op gebied van burenconflicten, sociale en fiscale regelgeving en binnen familie en echtscheiding.

Organisaties maken gebruik van Bas Delleman zijn expertise als het gaat om:

  • Bemiddeling en mediation bij conflicten tussen individuen, overheid, bestuurders, bedrijven en in teams.
  • Vastgelopen samenwerking in organisaties, teams en tussen individuen, en er de behoefte is die te vernieuwen en te verbeteren.
  • Ontwikkeling en implementatie van een constructieve conflictcultuur, ter ondersteuning van verandering en innovatie waarin de verschillen tussen mensen een cruciale succesfactor is.
  • Ontwikkeling en implementatie van conflictreguleringssystemen

Bas Delleman is MfN Register Mediator, ADR Full Certified mediator, rechtbankmediator en conflictprofessional in Veghel, Meierijstad, Assen en Etten-Leur, maar werkt ook op locatie indien dit gewenst is. Bas is tevens beschikbaar voor online mediation.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators en Conflictprofessionals van Bascule. Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Bas Delleman voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.