Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Onze Mediators en ConflictKracht-coaches

MfN geregistreerd Mediator en ConflictKracht-coaches

De Mediators en ConflictKracht-coaches van Bascule zijn allen MfN (Mediators federatie Nederland, voorheen het NMI) register mediator. Maar vooral zijn het allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij arbeidsconflicten, conflicten in zakelijke en bestuurlijke relaties, burenruzies, familieconflicten, conflicten met de overheid en conflictmanagement.

Rechtbankmediator

Bascule mediators werken als Rechtbankmediator voor onder meer de rechtbanken in Den Bosch, Utrecht en Breda en zijn aangesloten bij de Raad voor rechtsbijstand. Onze ConflictKracht-coaches helpen u op maat bij uw conflict met mediation, (conflict)coaching en (conflict)advies.

Klik op de foto en maak kennis met onze Mediators en ConflictKracht-coaches:

Bascule mediators en conflictprofessionals werken vanuit onze vestigingen in Veghel, Meierijstad, Assen, Etten Leur en op locatie, indien gewenst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen, meer informatie voor een gratis intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak met één van onze mediators.