Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Marion van Haastregt

MfN Register Mediator

Marion van HaastregtMarion van Haastregt heeft ruime ervaring op het gebied van management en organisaties. Als MfN Registermediator is Marion actief bij arbeidsconflicten en alle soorten conflicten die binnen een organisatie kunnen spelen, echtscheidingen en familiekwesties.

Marion is opgegroeid in de Hoekse Waard en na haar VWO opleiding is zij verhuisd naar Den Haag, waar ze de Hotelschool heeft gevolgd. Direct na de Hotelschool is zij de richting van Personeel & Organisatie opgegaan en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring als Human Resource Manager in veeleisende omgevingen en structuren, in zowel profit als non-profit organisaties. Zij heeft ervaring met het uitvoeren van reorganisaties, begeleiden van veranderingstrajecten en het werken met mensen uit verschillende culturen. Marion is gefascineerd door gedrag van mensen en heeft geleerd om met verschillen om te gaan. Marion gelooft in de mogelijkheden die mensen hebben om de regie over hun eigen leven te kunnen behouden. Ook in conflicten.

Uitdaging in complexe situaties

Als gesprekspartner is Marion positief kritisch, daadkrachtig, tactvol en kan zij zich inleven in uw situatie. Zij wordt graag uitgedaagd na te denken over complexe situaties. Marion is integer, transparant en vrolijk.

Sinds 2010 woont Marion in Drenthe. Na het volgen van onder andere NLP en Mediation opleidingen werkt zij – naast haar parttime functie als docent HRM & Management aan Stenden Hotel Management School – als mediator en trainer. Daarnaast coacht zij individuen of teams in het beter omgaan met conflicten en het verbeteren van samenwerking. Marion werkt vanuit Assen, Meierijstad of op locatie elders in het land. Marion is ook beschikbaar voor online mediation.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators en Conflictprofessionals van Bascule.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Marion van Haastregt voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.