Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Lieneke Witloks

Communicatieprofessional en MfN register mediator

Lieneke WitloksLieneke studeerde communicatie in Tilburg en volgde de afgelopen jaren, behalve de Basisopleidingen tot MfN registermediator, ook meerdere specialisaties op het gebied van coaching, conflictmanagement en familiezaken. Sinds 2009 is Lieneke zelfstandig ondernemer en heeft ze de afgelopen jaren communicatieondersteuning geboden aan organisaties, teams en individuen. Lieneke werd ingezet om anderen te helpen bij creatieve, ondernemende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Haar persoonlijke visie met betrekking tot conflicten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en gespecialiseerd, ze is hierdoor conflicten gaan zien als een bron voor ontwikkeling en groei. Lieneke is in staat om op een zorgvuldige manier intensieve communicatieprocessen te begeleiden en te ondertitelen. Lieneke is intuïtief sterk, ruimdenkend en wordt gewaardeerd om haar luisterend oor en spiegelend vermogen.

‘Ik heb ervaren dat in ieder van ons het vermogen ligt om anders te gaan kijken en waar te nemen, mits we bereid zijn te willen onderzoeken hoe we op dit moment geneigd zijn te kijken, te voelen en te denken. Het bedenken van oplossingen vanuit de dominant aanwezige mentale modellen, zorgt vaak voor de bekende oplossingen en meer van hetzelfde. Wanneer een conflict zich aandient, is die bekende manier meestal niet meer de meest constructieve. In mijn ogen is de basis voor een vernieuwende oplossing het in verbinding komen met wat er daadwerkelijk toe doet en zich laat zien. In dat proces van draag ik graag bij.”

Als MfN Registermediator bemiddelt Lieneke in arbeidsconflicten, burenruzies en familiezaken in Veghel, Meierijstad, Etten-Leur en indien gewenst op locatie.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators en conflictprofessionals van Bascule.
Neem gratis en vrijblijvend contact op met Lieneke Witloks voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.