Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Gastheer / gastvrouw bij Bascule Groep BV

Gastheer / Gastvrouw

Vacature details

Plaats Veghel
Branche(s) Horeca
Dienstverband(en) Parttime
Opleidingsniveau(s) MBO

Functieomschrijving

Wij zoeken de meest spontane en hartverwarmende gastheer/gastvrouw

Ken je dat? Dat je ergens binnenkomt en iemand je jas aanneemt, je even de weg wijst, een kopje koffie aanbiedt en een gezellig praatje met je maakt? Maar ook dat het pand er mooi bij staat en de inrichting klopt bij wat ze doen. Je voelt je meteen welkom, bijna alsof je thuiskomt. Wij zoeken iemand die onze cursisten en mediation klanten (en ons) dát gevoel kan geven.

Hoe we dat voor ons zien? Nou, zo: 

Woensdag is onze vaste kantoordag. Dan zijn (bijna) al je collega’s aanwezig, wat handig is om even bij te praten, een planning door te nemen en het overleg bij te wonen. Daarnaast ben je er op opleidingsdagen. Je zet ’s ochtends alles klaar, zorgt dat alles op voorraad is, ontvangt de cursisten en bent die dag aanwezig om alles op rolletjes te laten verlopen. In de pauzes en tijdens de lunch sta je klaar om iedereen te voorzien van koffie/thee en iets lekkers. Na afloop van een opleidingsdag zwaai je de cursisten weer uit en zorg je dat het kantoor weer ready to go is.

Ons pand is een prachtige trainingslocatie, die we huren. We moeten hier echter wel af en toe iets kleins aan fixen, of aanpakken. Het is jouw taak om dit te doen of te coördineren. Maar denk ook aan gas/licht contracten, aansturen schoonmaak, voorraad bijhouden of aanpassingen aan de inrichting voorstellen.

Omdat er niet altijd mensen zijn of het pand niet altijd stuk is, is er tussendoor tijd om wat algemene administratieve ondersteuning te bieden aan de opleidings- en mediation processen. En als je er bent, kun je ook de telefoon opnemen!

Onze ideale gastheer/vrouw:

  • Is gastvrij en flexibel: is een kei in mensen aanvoelen in wat er nodig is,
  • Heeft ervaring met catering en kan creatief denken over eten en drinken (duurzaam, gezond),
  • Kan ons pand zelf beheren, en anders mensen inschakelen,
  • Is zelfsturend en heeft een eigen aanpak,
  • Is beschikbaar op woensdag en daaromheen flexibel inzetbaar,
  • Weet de weg in de gangbare computerprogramma’s.

De functie is voor 24/32 uur per week. We bieden je een salaris dat past bij jouw ervaring.

Wij zijn een gezellig team, bestaande uit een back-office, eigenaren, mediators, trainers en adviseurs. Wij zijn wat je noemt ‘mensen-mensen’. Dat moet ook wel, want ons werk gaat over mensen en gevoelige thema’s. We hechten veel waarde aan kwaliteit en aandacht en willen onze klanten en cursisten dit ook zo laten ervaren. En daarom zoeken we jou!

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar info@basculegroep.nl of bel voor meer informatie naar 0413 321755.