Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Dimphy Delleman

Mediator & Managing director

Dimphy Delleman

Dimphy is managing director en ondersteunend mediator bij BasculeGroep. Ze studeerde af aan de opleiding Sociale Wetenschappen en specialiseerde zich in ‘leerlingmediation’: conflictbemiddeling tussen en door kinderen op school. Daarbij werd zij dusdanig enthousiast over het beroep als mediator, dat zij besloot zelf de basisopleiding tot mediator en specialisatie Familiemediation te volgen en bij BasculeGroep het vak eigen te maken. Sinds 2010 is Dimphy mediator en daarnaast vanaf 2012 actief betrokken bij de begeleiding van kinderen bij echtscheiding en buurtbemiddeling.

Dimphy coördineert de administratie achter de schermen. Ze werkt vanuit de overtuiging ‘klant is koning’ en stelt kwaliteit van het volledige mediationtraject voorop. Zij wil persoonlijk en makkelijk toegankelijk zijn, optimale service bieden, verbinding maken en samen met de deelnemers in mediation een traject op maat samenstellen, van begin tot einde. Op deze manier wordt ondersteuning, begeleiding en mediation tot in de kern nagestreefd en het optimale bemiddelingsresultaat behaald. Haar visie is dat niet alleen ‘het product’ het succes bepaalt, maar dat de ervaring wordt gedragen door alle mensen er omheen. Zodra cliënten tevreden zijn – dan pas is de mediation voor haar ook geslaagd.

Hier kunt u kennismaken met de andere mediators en Conflictprofessionals van Bascule.

Neemt u gratis en vrijblijvend contact op met Dimphy Delleman voor een intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.