Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Conflictbemiddeling

Afbeelding van mediator die in conflictbemiddeling zit

Managen is soms balanceren op het slappe koord

Om het evenwicht in een organisatie te creëren is één. Het bewaren is twee. Bascule adviseert u bij het organiseren en behouden van de balans, door middel van conflictbemiddeling.

Verstoorde balans

Relaties zijn breekbaar. Persoonlijke belangen stroken nu eenmaal niet altijd met de gemeenschappelijke belangen. Als manager moet u dat evenwicht zien te bewaren. Het gevolg van een verstoorde balans is dat bedrijfsonderdelen vastlopen, het ziekteverzuim omhoog gaat, mensen niet meer met elkaar samenwerken en morren over de werksfeer. Klanten en leveranciers klagen over de dienstverlening of zeggen de relatie met uw organisatie op.

Conflictbemiddeling en advies

Bascule gaat uit van het evenwicht tussen de capaciteiten van mensen en de taken die zij uitvoeren. Analyse maakt duidelijk welke rollen er zijn, hoe de werkprocessen lopen, welke kennis en vaardigheden aanwezig zijn en welke er nodig zijn. Bascule zet zich in met conflictbemiddeling en adviseert uw organisatie op het gebied van: conflictbestendigheid in de organisatie; ontwikkeling van rolduidelijkheid in- en extern; ontwikkeling van inzicht in eigen werkproces; ontwikkeling van vaardigheden om het eigen werkproces te regisseren; ontwikkeling van zelfsturende teams.

Wilt u meer informatie over conflictbemiddeling?

Bascule conflictprofessionals zijn u graag van dienst met conflictbemiddeling en conflictadvies vanuit onze vestigingen in Veghel, Assen en Etten Leur of indien gewenst op locatie.

Neem vrijblijvend contact op voor uw vragen, een gratis intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.