Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Coaching en advies bij conflicten

Afbeelding van wachtruimte Bascule coaching en advies

Als de balans verstoord is, brengt Bascule evenwicht..

Wat uw situatie ook is, met welke vraag of vragen u ook rondloopt – Bascule adviseurs helpen u met behulp van coaching of advies verder bij uw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van het team of organisatie.

Bij een optimaal werkende organisatie is alles in evenwicht. Er is harmonie tussen de organisatie en haar omgeving. Tussen de directie en haar medewerkers. Tussen medewerkers onderling. Er is een afgewogen balans tussen functies en doelstellingen. Er zijn de juiste middelen om de gestelde doelen te bereiken. Strategie, structuur en cultuur sluiten op elkaar aan. Iedereen onderkent het gemeenschappelijk belang en handelt daarnaar.

Coaching en advies bij conflicten

Maar dat evenwicht raakt makkelijk verstoord. Mensen ontwikkelen zich soms op een andere manier dan gedacht. De economie valt plotseling tegen of de financiële middelen blijken ontoereikend om beloftes waar te maken. De realiteit sluit niet meer aan bij de verwachtingen. De balans tussen wensen en verwachtingen zal hersteld moeten worden.

Bascule werkwijze

Bascule weegt bij haar dienstverlening alle vormen van samenwerking binnen een organisatie. Het is een complex aan factoren, die allen bijdragen aan het evenwicht op strategisch, organisatorisch en operationeel niveau binnen een organisatie. Bascule houdt ook rekening met de geschiedenis van een bedrijf, de doelstellingen op korte en lange termijn, de invloed van de directe omgeving en de ontwikkelingen in techniek en economie.

Bascule conflictprofessionals zijn u van dienst met coaching en advies bij conflicten vanuit onze vestigingen in Veghel, Assen en Etten Leur of indien gewenst, op locatie.

Neem u vrijblijvend contact met ons op voor uw vragen, een gratis intakegesprek of maak direct telefonisch een afspraak.