Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

De 5 C’s

Geplaatst op: 20 mei 2020 door Dimphy Delleman

Corona. De wereld in crisistijd. Medewerkers in de zorg zetten zich bovenmatig in en krijgen welverdiend applaus. Onze politiek draait overuren en neemt beslissingen die kunnen rekenen op bijval en kritiek. Vele ondernemers en werknemers worden getroffen door de situatie. De een ziet toe hoe inkomen en activiteiten verdampen en de ander herontdekt zichzelf in grote mate van creativiteit. Vrijwillige acties om anderen te steunen komen uit alle hoeken en gaten van de samenleving. 

Dat het ook spanning geeft mag duidelijk zijn. In de kranten en op het nieuws worden we geïnformeerd over politieke spanningen en boze reacties op onhandige uitspraken. En dichter bij huis is het niet heel anders. Daar waar je elkaar als gezin “normaal gesproken” ziet bij het ontbijt en avondeten, zitten hele gezinnen ineens 24/7 op elkaar gepakt in één huis. Dat is niet altijd leuk.

Crisis zet onze bekende en vertrouwde wereld op zijn kop. Dagelijkse routine wordt abrupt doorbroken en we hebben er geen invloed op. We moeten schakelen naar een andere gang van zaken. Thuiswerkers ervaren gemiddeld 40% meer stress. Crisis leidt tot verbroedering en compassie – maar ook tot conflict.

Corona – Crisis – Conflict – Compassie – Coaching

Herken je dit en en weet je niet hoe je ermee om kan gaan, omdat het gewoon teveel is? Ben je onzeker dat het misschien wel erger wordt als je niets doet, terwijl je die kant eigenlijk niet op wil? Maak je je zorgen dat je dingen zegt waar je later spijt van krijgt? Blijf er niet mee rondlopen! Wellicht kunnen wij je helpen.Wij zijn mediators en opleiders op het gebied van conflicthantering. Wij herkennen onszelf in jou. Ook wij zijn ondernemers en ouders, mensen die angstig zijn voor het virus en dierbaren ziek zien worden. En ook wij zijn mensen die er het beste van willen maken, kansen zien voor een nieuwe wereld. Wij werken en handelen in compassie van de crisis. Een (telefoon)gesprek met iemand die naar je luistert kan heel veel lucht geven.

Daarom bieden we nu extra conflictcoaching in digitale vorm. Zit jij in een situatie waarin de spanningen oplopen en je wilt voorkomen dat het uit de hand loopt? Neem contact met ons op. Onze vraagbaak is beschikbaar voor iedereen en bieden een coaching aan waarbij we in het eerste half uur inventariseren waar jouw spanning zit en waar je behoefte aan hebt. Van daar uit kijken we of een verder traject gewenst is. Die eerste sessie van een half uur is gratis. Het is telefonisch of via chat mogelijk, maar ook digitaal via Skype of Zoom.

Heb je interesse of vragen, neem vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar het overzicht