Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Mediator in Veghel nodig?

MfN geregistreerd mediator Veghel

De mediators van Bascule zijn allen MfN register mediator. MfN staat voor Mediators federatie Nederland, voorheen het NMI. Kiest u voor een Bascule mediator in Veghel, dan kiest u vooral voor een betrokken, ervaren en doortastende mediator. Zij hebben veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij arbeidsconflicten, conflicten in zakelijke en bestuurlijke relaties, burenruzies en conflicten met de overheid.

Rechtbankmediator Veghel

Bascule mediators werken als Rechtbankmediator voor onder meer de rechtbank in Den Bosch en zijn aangesloten bij de Raad voor rechtsbijstand. Onze conflictprofessionals helpen u op maat bij uw conflict met mediation, conflictcoaching en conflict advies.

Maak kennis met onze mediators in Veghel

Bas Delleman
Bas Delleman
 
 
 
Marion van Haastregt
Marion van Haastregt
 
 
Lieneke Witloks
Lieneke Witloks
 
 
Jakke Cloïn
Jakke Cloïn
 
 
Mariëlle van der Giessen
Mariëlle van der Giessen
 
 
   

Waarom mediation?

Wilt u een oplosssing van een (potentieel) conflict op een effectievere en goedkopere manier oplossen? Veelal is mediation dan een betere en aanmerkelijk snellere manier om een oplossing te realiseren in vergelijking met een juridische procedure. Zo gaan advocaten in een dergelijke situatie met elkaar onderhandelen om voor de cliënten de beste oplossing te bereiken. Die onderhandelingen vinden plaats op basis van standpunten en argumenten die haaks op elkaar staan. De prijs van een oplossing kan hierdoor onnodig opgedreven worden en dat is zonde. Uiteindelijk beslist de rechter als de onderhandelingen niet slagen. Dat levert dan een ‘winnaar’ en een ‘verliezer’ op. Maar de vraag is dan wel of de ‘winnaar’ zijn/haar winst kan incasseren (verzilveren) en of de ‘verliezer’ zijn/haar verlies kan en wil dragen. En wat betekent dat voor de relatie tussen die partijen in de toekomst?
Mediation gaat altijd uit van een win-win situatie en is kostenbesparend omdat er maar één nodig is, in plaats van twee advocaten. De mediator zet zich in voor alle partijen.

Bascule vestiging Veghel

Wij werken naast Veghel, ook vanuit onze vestigingen in Etten Leur en Assen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar één van onze vestigingen te komen, dan komen wij naar u. Onze mediators werken ook op locatie.

In Veghel werken wij vanuit onze vestiging op het volgende adres:

Mediator Veghel Vestiging BasculeBascule
Pater van den Elsenlaan 9,
5462GG Veghel
Tel. 0413 321755
info@bascule.eu

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een gratis intakegesprek of maak direct een afspraak met één van onze mediators in Veghel.