Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Mediator in Etten-Leur nodig?

MfN geregistreerd mediator Etten-Leur

De mediators van Bascule zijn allen MfN register mediator. MfN staat voor Mediators federatie Nederland, voorheen het NMI. Maar vooral zijn onze mediators in Etten-Leur allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij arbeidsconflicten, conflicten in zakelijke en bestuurlijke relaties, burenruzies en conflicten met de overheid.

Rechtbankmediator Etten-Leur

Bascule mediators werken als Rechtbankmediator voor onder meer de rechtbanken in Den Bosch, Utrecht, Breda en Assen en zijn aangesloten bij de Raad voor rechtsbijstand. Onze conflictprofessionals helpen u op maat bij uw conflict met mediation, conflictcoaching en conflict advies.

Wat is mediation

Mediation is een oplossingsgerichte methode van conflicthantering. Het is ontwikkeld als alternatief voor procederen,maar het is juist ook effectief buiten een juridische context. Een mediator ondersteunt de betrokkenen als neutrale gesprekspartner. Hierbij is het uitgangspunt om de escalerende mechanismen van het conflict naar een productievere interactie om te buigen.

Maak kennis met onze mediators in Etten-Leur

Bas Delleman
Bas Delleman
 
Lieneke Witloks
 
Marjolein van Kampen
Marjolein van Kampen
 

Resultaten van Bascule mediation

Een Bascule mediator in Etten-Leur bereikt de volgende resultaten met onze klanten:

    • Communicatieherstel. Middels mediation zorgt de mediator ervoor dat het gesprek met elkaar weer op gang komt. Zo mogen beide partijen op een gelijkwaardige manier hun eigen verhaal vertellen. Frustraties en onuitgesproken emoties worden besproken waarop het oorspronkelijke conflict ontstaan is. Zodra de betrokkenen weer naar elkaar luisteren, kan er gezocht worden naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.
    • Samenwerkingsherstel. Betrokken partijen komen in beweging: ze nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag en de consequenties van hun handelen. Het vertrouwen in elkaar komt in kleine stappen weer terug. Het resultaat is dat de verstandhouding verbetert. Het maken van goede afspraken maakt het mogelijk om de samenwerking te hervatten.
    • Samenwerking respectvol beëindiging. Het kan gebeuren dat partijen besluiten om de (werk)relatie te beëindigen. Als in het mediation traject alles aan de orde is geweest, hebben partijen vaak geen behoefte meer om na afloop negatieve uitlatingen over elkaar te doen. Op deze manier is een respectvol afscheid van elkaar mogelijk.
    • Staking en annulering van eventuele aanstaande of lopende juridische procedures.

 

Vestiging Bascule Etten-Leur

De Bascule mediators en conflictprofessionals in Etten-Leur werken vanuit onze lokale vestiging op het volgende adres:

Bascule vestiging Etten-Leur

Bascule
Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
T – 088 8006802
info@bascule.eu

Ook bij jou in de buurt

Bent u niet op zoek naar een mediator in Etten-Leur, maar zoekt u een goede mediator in uw eigen omgeving en wilt u snel een afspraak? Neem contact op. Woont u verder weg? Geen probleem: wij begeleiden mediation trajecten in heel Nederland en komen zelfs naar u toe, indien gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om te werken vanuit onze vestigingen in Assen en Veghel.

Snel een afspraak maken?

Wilt u meer informatie, een gratis intakegesprek of direct een afspraak maken met één van onze mediators. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 8006802 of vul onderstaand contactformulier in.