Gratis informatiegesprek? 0413 321755

Stel een vraag

Onze conflictprofessionals en mediators in Assen

MfN geregistreerd mediator

Zoekt u een goede mediator in Assen? De mediators van Bascule zijn allen MfN (Mediators federatie Nederland, voorheen het NMI) register mediator. Maar vooral zijn het allemaal betrokken en doortastende mensen met veel ervaring op het gebied van mediation en bemiddeling bij arbeidsconflicten, conflicten in zakelijke en bestuurlijke relaties, burenruzies en conflicten met de overheid.

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van conflictbehandeling waarbij derde persoon (de mediator) die door beide partijen geaccepteerd is helpt om het conflict dat tussen hen is ontstaan op te lossen of hanteerbaar te maken. Belangrijk daar bij is dat dit gebeurt op een zodanige manier dat het voor beide partijen acceptabel en bevredigend is. Kenmerkend voor mediation is dat de mediator zich niet of nauwelijks met de inhoud van het conflict bemoeit, maar zich vooral richt op de bewaking van het proces.

Rechtbankmediator

Bascule mediators werken als Rechtbankmediator voor onder meer de rechtbanken in Assen, Utrecht, Den Bosch, en Breda en zijn aangesloten bij de Raad voor rechtsbijstand. Onze conflictprofessionals helpen u op maat bij uw conflict met mediation, (conflict)coaching en (conflict)advies.

Maak kennis met onze mediators in Assen

Bascule vestiging Assen

Mediator Assen Vestiging Bascule MediatorsDe Drentse Zaak
Bascule
Beilerstraat 24
9401 PL Assen
Tel. 088 – 80 06 801
info@bascule.eu

Bascule mediators en conflictprofessionals werken vanuit onze vestigingen in Assen, Veghel en Etten Leur of op locatie, indien gewenst.

Snel een afspraak maken met een mediator in Assen?

Wil je meer informatie, een gratis intakegesprek of direct een afspraak maken met één van onze mediators? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 – 80 06 801 of vul onderstaand contactformulier in.